Random Image

Grote beker0002.jpg
Start
Goed om te weten (2)
Written by Administrator   
donderdag, 28 maart 2013

Breaking news

Ivo, onze verloren zoon, die na enkele jaren van schaakstilte opnieuw begon te schaken, stopt. Hij heeft te veel aan zijn vork genomen en zijn vrijdagen zijn te vol geworden. Ook zijn hulp aan zijn zoon neemt veel tijd in beslag zodat hij zijn wedstrijden niet kan inhalen. Tot mijn spijt moest ik voorlopig al zijn nog te spelen wedstrijden FF moeten verklaren. Ik ga nog wel op het einde van de competitie een simulatie doen om te zien of het uitslag daardoor niet beïnvloed zal zij. Hij is nog altijd welkom en zal voor de prijsuitreiking ook uitgenodigd worden.

 
Goed om te weten (1)
Written by Administrator   
maandag, 25 maart 2013
Wist je dat Bram, Giel en Fleur zondag een les gekregen hebben van een IM? Internationale meester (nog niet officieel, maar zeker) Stef Soors is naar Neerpelt gekomen om aan de leerlingen van SLim die  aan BJK in Blankenberge meedoen een les te geven. Naast onze drie jeugdspelers waren nog drie andere SLim leerlingen bij. Jorden, Erik en Jona.
 
LIC ronde 9
Written by Administrator   
zondag, 24 maart 2013

Ludo ontroostbaar

 Vrijdag met een vertimmerde ploeg naar Hasselt. Hasselt 6 zou misschien een makkie kunnen zijn. Helaas. Pavel heeft dame cadeau van Krista gekregen, Johan heeft met veel moeite gewonnen, Kevin verloor omdat hij rechtstreeks van werk ging schaken, maar pechvogel van de avond was Ludo. Hij stond knal gewonnen en dan gaf hij zijn dame gewoon af. Hij was niet te troosten. 
 
SchaaK3 bij NSK?
Written by Administrator   
woensdag, 20 maart 2013

Girls power!

Beste lezer, naar verluid is de jeugdtrainer bij NSK dringend op zoek naar een jonge schaakster, liefst jonger dan 8 jaar. U vraagt zich af waarom? Awel, met Fleur hebben wij een kampioene bij -12. Met  Juliette hebben wij een kampioene bij -10. Als wij nog een bij -8 kunnen vinden, hebben wij bij NSK een "SchaaK3"

Last Updated ( woensdag, 20 maart 2013 )
 
NIC - laatste ronde
Written by Administrator   
zondag, 17 maart 2013
De laatste ronde speelden wij thuis (Overpelt) tegen Borgerhout 4. Een zware dobber voor onze ploegje. Pavel op eerste bord kwam in een Franse verdediging in een zeer scherpe stelling, met kansen aan de beide kanten, bood remise en tegenstander nam het aanbod aan. Philippe op bord twee kwam in een moeilijke stelling in een eindspel van toren en paard tegen toren en paard. Zijn tegenstander was dan ook tevreden met een gelijkspel. Bram op bord drie speelde een dijk van een wedstrijd, maar zijn tegenstander kon in het eindspel een pion van Bram winnen en klaar was Kees. Bram probeerde wat hij kon, zijn tegenstander heeft zich niet laten misleiden en uiteindelijk won. Ludo op bord vier stond in zeer gespannen positie gelijk, maar ergens (ik zach het helaas niet) brak zijn weer en het was over en out. Wij sluiten de competitie met 6:10 nederlaag, maar het was dit jaar weer niet slecht.
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 49 - 54 of 56

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

            

              

dinsdag:  16-17 uur stap 1/2 (Pavel) Achel

                17-18 uur stap 2/3 (Pavel) Achel

                 18u30-19u30 stap 2,4 (Pavel) De Peel

 

Kalenders, paringen, uitslagen en standen competities vind je hier

 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 170
WebLinks: 5
Visitors: 781955

Who's Online

© 2021 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.