Random Image

papierstad.JPG
Start
LIC ronde 9
Written by Administrator   
zondag, 24 maart 2013

Ludo ontroostbaar

 Vrijdag met een vertimmerde ploeg naar Hasselt. Hasselt 6 zou misschien een makkie kunnen zijn. Helaas. Pavel heeft dame cadeau van Krista gekregen, Johan heeft met veel moeite gewonnen, Kevin verloor omdat hij rechtstreeks van werk ging schaken, maar pechvogel van de avond was Ludo. Hij stond knal gewonnen en dan gaf hij zijn dame gewoon af. Hij was niet te troosten. 
 
SchaaK3 bij NSK?
Written by Administrator   
woensdag, 20 maart 2013

Girls power!

Beste lezer, naar verluid is de jeugdtrainer bij NSK dringend op zoek naar een jonge schaakster, liefst jonger dan 8 jaar. U vraagt zich af waarom? Awel, met Fleur hebben wij een kampioene bij -12. Met  Juliette hebben wij een kampioene bij -10. Als wij nog een bij -8 kunnen vinden, hebben wij bij NSK een "SchaaK3"

Last Updated ( woensdag, 20 maart 2013 )
 
NIC - laatste ronde
Written by Administrator   
zondag, 17 maart 2013
De laatste ronde speelden wij thuis (Overpelt) tegen Borgerhout 4. Een zware dobber voor onze ploegje. Pavel op eerste bord kwam in een Franse verdediging in een zeer scherpe stelling, met kansen aan de beide kanten, bood remise en tegenstander nam het aanbod aan. Philippe op bord twee kwam in een moeilijke stelling in een eindspel van toren en paard tegen toren en paard. Zijn tegenstander was dan ook tevreden met een gelijkspel. Bram op bord drie speelde een dijk van een wedstrijd, maar zijn tegenstander kon in het eindspel een pion van Bram winnen en klaar was Kees. Bram probeerde wat hij kon, zijn tegenstander heeft zich niet laten misleiden en uiteindelijk won. Ludo op bord vier stond in zeer gespannen positie gelijk, maar ergens (ik zach het helaas niet) brak zijn weer en het was over en out. Wij sluiten de competitie met 6:10 nederlaag, maar het was dit jaar weer niet slecht.
 
Limburgs jeugdrapid te Neerpelt
Written by Administrator   
zondag, 17 maart 2013

Zaterdag ging in Neerpelt de 15de jeugdrapid door. NSK deed met 8 spelers mee, gevolgd door Leopoldsburg met 7. Klassieke bezetting. Katranovs tegen Fleur en de rest.

Fleur was niet te houden. Met 6,5 op 7 was zij de eerste, zonder nederlaag. Juliette deed ook prima bij haar eerste belangrijke toernooi. Ze is de Limburgse kampioene meisjes tot 10 jaar. Troy, Thorben, Jef, Chris (speelde de eerste twee ronden niet mee, vergeten, hi hi), Tran en Daan deden allemaal ook behoorlijk. Proficiat.

Volledig uitslag: klik HIER

Last Updated ( zondag, 17 maart 2013 )
 
Goed om te weten
Written by Administrator   
zondag, 17 maart 2013
Wist je dat Giel Hendriks ook meedoet aan Belgisch jeugdkampioenschap? Daardoor heeft NSK een nieuw officieel lid bij.
Last Updated ( zondag, 17 maart 2013 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 55 - 60 of 60

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

Maandag 19-20 uur stap 3,4,5             

              

dinsdag:  17:45- 18:45  stap 4,5

                 19-20 uur stap 1, 2 en 3

 

Uitslagen en standen

http://www.pelterpion.be/


 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 173
WebLinks: 5
Visitors: 949628

Who's Online

© 2023 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.