Random Image

IMAG0351.jpg
Start
BJK 2013 in Blankenberge
Written by Administrator   
zondag, 14 april 2013

Blankenberge, zaterdag 13 april.

De laatste ronde van de Belgische jeugdkampioenschappen start om 9 uur 30. De spanning is te snijden, er zijn in verschillende categorieën meerdere spelers die voor de podium en voor de prijzen gaan.

Hoe deden de vertegenwoordigers van NSK het? Bij -14 speelde Giel Hendriks prima toernooi. Hij kwam heel traag op gang en wij moesten lang wachten op zijn eerste punten. Eens op dreef, was hij niet te stoppen en behaalde hij toch mooi 3,5 op 9. Bij -16 startte Bram Veestraeten veelbelovend, maar daarna ging zijn motor te sputteren. Hij herpakte zich en in een heel sterke toernooi haalde hij 4,5 op 9. De derde vertenwoordiger was Fleur Swennen bij -12. De verwachtingen waren hoog gespannen. In haar reeks hebben zich 15 meisjes gemeld en daarom heeft toernooileiding besloten een apart toernooi voor de meisjes te houden. Fleur ging vanaf begin resoluut voor de titel en door paar moeilijke partijen naar haar te trekken won zij verdiend. Zij verloor geen partij en behaalde 8 punten uit 9 wedstrijden. Proficiat aan alle onze spelers. Het was een mooi toernooi.

 

BramGiel

 

 

FleurPavel

Last Updated ( zondag, 14 april 2013 )
 
Paasrapid Leopoldsburg
Written by Administrator   
woensdag, 03 april 2013
De hele weekend was vol schaaktoernooien. Over de goede prestatie van Troy en Thorben hebben jullie gelezen. Maar er is meer! Op het Paastoernooi in Leopoldsburg heeft Bram een dijk van een wedstrijd gespeeld. Hij kwam traag (als een diesel) aan de gang, maar dan ging het prima. Met een plaats op bord 7 in de zesde ronde tegen Cools Gorik (2286 ELO) als beloning. Hij verloor deze ontmoeting, maar met een gelijkspel in de laatste ronde tegen Wim Maurissen (1954 ELO) verzekerde hij zich van 27 plaats van 73 spelers. Hij liet de kleppers als Wessel van Kessel (1939 ELO), Wim Maurissen en zelfs Luc Michiels (2138 ELO) achter zich. Hij eindigde ver boven zijn ELO gelijken. Zijn prestatie van 1766 ELO spreekt boekendelen. Proficiat Bram. 
 
Kandidatentoernooi
Written by Administrator   
dinsdag, 02 april 2013

In Londen is de kandidatentoernooi afgelopen. In een ongezien thriller is Magnus Carlsen als winnaar uitgekomen. Hij zal de huidige wereldkampioen Vishi Annand mogen uitdagen voor de wereldtitel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de foto om meer info over Magnus te zien.

Last Updated ( dinsdag, 02 april 2013 )
 
VJC Blankenberge
Written by Administrator   
zondag, 31 maart 2013

Vlaams jeugdcriterium Blankenberge

Tussen meer dan 170 jeugdspelers waren ook 12 Limburgers aanwezig. Voor ons geen onbekenden: Katranovs uit Leopoldsburg, Bosteels en co van Eisden, Marnicq Snoeks ea. Van bij ons ook twee schaakfanaten. Twee die geen kans om aan een toernooi mee te doen laten liggen. Troy en Thorben van Leuken. Zij hebben een dijk van een toernooi gespeeld. Thorben haalde in een sterk bezet toernooi 3 punten, Troy haalde zelfs 5, en dat op een rij. Proficiat jongens. Je ziet dat hard werken loont.

 
Goed om te weten (2)
Written by Administrator   
donderdag, 28 maart 2013

Breaking news

Ivo, onze verloren zoon, die na enkele jaren van schaakstilte opnieuw begon te schaken, stopt. Hij heeft te veel aan zijn vork genomen en zijn vrijdagen zijn te vol geworden. Ook zijn hulp aan zijn zoon neemt veel tijd in beslag zodat hij zijn wedstrijden niet kan inhalen. Tot mijn spijt moest ik voorlopig al zijn nog te spelen wedstrijden FF moeten verklaren. Ik ga nog wel op het einde van de competitie een simulatie doen om te zien of het uitslag daardoor niet beïnvloed zal zij. Hij is nog altijd welkom en zal voor de prijsuitreiking ook uitgenodigd worden.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 49 - 54 of 60

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

Maandag 19-20 uur stap 3,4,5             

              

dinsdag:  17:45- 18:45  stap 4,5

                 19-20 uur stap 1, 2 en 3

 

Uitslagen en standen

http://www.pelterpion.be/


 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 173
WebLinks: 5
Visitors: 949588

Who's Online

© 2023 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.