Random Image

limburgsrapid 007.jpg
Start
VJC Blankenberge
Written by Administrator   
zondag, 31 maart 2013

Vlaams jeugdcriterium Blankenberge

Tussen meer dan 170 jeugdspelers waren ook 12 Limburgers aanwezig. Voor ons geen onbekenden: Katranovs uit Leopoldsburg, Bosteels en co van Eisden, Marnicq Snoeks ea. Van bij ons ook twee schaakfanaten. Twee die geen kans om aan een toernooi mee te doen laten liggen. Troy en Thorben van Leuken. Zij hebben een dijk van een toernooi gespeeld. Thorben haalde in een sterk bezet toernooi 3 punten, Troy haalde zelfs 5, en dat op een rij. Proficiat jongens. Je ziet dat hard werken loont.

 
Goed om te weten (2)
Written by Administrator   
donderdag, 28 maart 2013

Breaking news

Ivo, onze verloren zoon, die na enkele jaren van schaakstilte opnieuw begon te schaken, stopt. Hij heeft te veel aan zijn vork genomen en zijn vrijdagen zijn te vol geworden. Ook zijn hulp aan zijn zoon neemt veel tijd in beslag zodat hij zijn wedstrijden niet kan inhalen. Tot mijn spijt moest ik voorlopig al zijn nog te spelen wedstrijden FF moeten verklaren. Ik ga nog wel op het einde van de competitie een simulatie doen om te zien of het uitslag daardoor niet beïnvloed zal zij. Hij is nog altijd welkom en zal voor de prijsuitreiking ook uitgenodigd worden.

 
Goed om te weten (1)
Written by Administrator   
maandag, 25 maart 2013
Wist je dat Bram, Giel en Fleur zondag een les gekregen hebben van een IM? Internationale meester (nog niet officieel, maar zeker) Stef Soors is naar Neerpelt gekomen om aan de leerlingen van SLim die  aan BJK in Blankenberge meedoen een les te geven. Naast onze drie jeugdspelers waren nog drie andere SLim leerlingen bij. Jorden, Erik en Jona.
 
LIC ronde 9
Written by Administrator   
zondag, 24 maart 2013

Ludo ontroostbaar

 Vrijdag met een vertimmerde ploeg naar Hasselt. Hasselt 6 zou misschien een makkie kunnen zijn. Helaas. Pavel heeft dame cadeau van Krista gekregen, Johan heeft met veel moeite gewonnen, Kevin verloor omdat hij rechtstreeks van werk ging schaken, maar pechvogel van de avond was Ludo. Hij stond knal gewonnen en dan gaf hij zijn dame gewoon af. Hij was niet te troosten. 
 
SchaaK3 bij NSK?
Written by Administrator   
woensdag, 20 maart 2013

Girls power!

Beste lezer, naar verluid is de jeugdtrainer bij NSK dringend op zoek naar een jonge schaakster, liefst jonger dan 8 jaar. U vraagt zich af waarom? Awel, met Fleur hebben wij een kampioene bij -12. Met  Juliette hebben wij een kampioene bij -10. Als wij nog een bij -8 kunnen vinden, hebben wij bij NSK een "SchaaK3"

Last Updated ( woensdag, 20 maart 2013 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 49 - 54 of 57

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

Maandag 19-20 uur stap 3,4,5             

              

dinsdag:  17:45- 18:45  stap 4,5

                 19-20 uur stap 1, 2 en 3

 

Uitslagen en standen

http://www.pelterpion.be/


 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 171
WebLinks: 5
Visitors: 915188

Who's Online

© 2022 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.