Random Image

zwart aan zet en wit geeft mat.jpg
Start
Laaste nieuwsjes
Written by Administrator   
vrijdag, 05 juli 2013

De schaakseizoen is afgelopen, kampioenen zijn bekend, de (schaak)boeken werden even opzij gelegd. Maar het betekent niet dat wij blijven stilzitten.

Troy en Thorben schitteren op de toernooien van het jeugdcriterium, in de algemene klassement staan zij broederlijk naast elkaar op 13de en 14de plaats. Niet mis. Zondag is er nog een toernooi in Oostende, maar die trekt de Limburgers niet echt aan. Alleen Katranovs van Leopoldsburg doen mee.

Het bestuur van NSK zoekt naar geschikte datum en plaats voor een familiedag (wordt vervolgd).

Er zijn ook activiteiten rond (jeugd)schaken in Houthalen-Oost. Mail volgt.

Wist U dat Pavel in juli na Tsjechie trekt om daar een Open Raindropchess kampioenschap te organiseren?

Tijdens twee markten in september (7 en 9) gaan wij samen schaken op de markt. Om zo schaken te promoten en nieuwe leden te halen. Ook voor Fleur zullen wij daar een campagne voeren.

De nieuwe ELO punten zijn uit. Zie afbeelding.

Groetjes en blijf schaken. 

ELO

Last Updated ( vrijdag, 05 juli 2013 )
 
3de Open Rapid van Neerpelt
Written by Administrator   
donderdag, 16 mei 2013

De derde editie van Open rapid van Neerpelt was een succes. Er zijn 23 spelers komen opdagen. De organisatie verliep vlekkeloos, Johan, Kevin en Pavel zorgden dat alles goed voorbereid was. Met een steun van de gemeente die verschillende prijzen voorzag is iedereen tevreden naar huis gegaan. dat hoop ik  toch. Volgend jaar willen wij de kaap van 30 spelers overschrijden. Dan moet wel NLS ook meedoen. De overwinning is naar Roel Hamblok gegaan, Bram was de beste jeugdspeler samen met Eric, Fleur haalde de prijs van de beste dame binnen. Tot volgend jaar.

 

Uitslag

 

Last Updated ( zondag, 02 juni 2013 )
 
LJC schaakweekend
Written by Administrator   
woensdag, 15 mei 2013

Sander Jansen wint stap 2

Zondag speelden de kinderen van Slim en andere schaakvereinigingen afsluitend toernooi op het schaakweekend. Het was niet spannend bij de stap 4 en 3. Hier was het gewoon: Katranovs tegen Erik De Coninck. En met hulp van zijn zuster en broer haalde Lev de overwinning binnen. Wel, Erik heeft hij ook verslaan, voor de duidelijkheid. Stap 2 was wel spannender en voor de Slim Neerpelt was het hier te doen. Troy, Thorben, Jef en Sander waren klaar om voor de prijzen te strijden. Het was uiteindelijk Sander die de overwinning mocht opeisen. Hij haalde 4 op 7 (bijna winst tegen Lev). Troy was 4de, Thorben 6de, Jef 7de. Proficiat jongens. Ook meisjes deden mee. Manon Van Hoof was de beste meisje bij stap 1, Merel Hendriks tweede. Ook proficiat.

 
Zwitsers 2012-2013
Written by Administrator   
maandag, 13 mei 2013

Bram Veestraeten winnaar Zwitsers

 

Vrijdag is het doek gevallen over de laatste (hopelijk niet DE laatste) editie van het Zwitsers toernooi Pelterpion - NSK. Zoals de laatste jaren al meermaals voorgekomen is, met de deelname van een beperkt aantal spelers. Positief  dit jaar was het feit dat Gerard Weckx en Trudo Beckers, de ex-spelers van Overpelt, opnieuw hun weg naar het schaakbord gevonden hebben. De dunne speelerslijst was samengesteld door drie spelers van NSK en vijf spelers uit Overpelt. De resultaten en het eindresultaat vindt u hier:

http://www.neerpeltersk.be/web/Zwitsers.html 

Bram heeft een schitterend toernooi gespeeld. Hij haalde vier overwinningen en een remise. Proficiat Bram, doe zo verder.

Last Updated ( maandag, 13 mei 2013 )
 
VJC Humbeek
Written by Administrator   
woensdag, 08 mei 2013
Zondag was er weer een jeugdcriterium toernooi in Humbeek deze keer. Alweer dezelfde spelers van Neerpelt namen deel. Bram in categorie B en Troy en Thorben in categorie E. En zij deden het weer meer dan behoorlijk. Bram haalde 4 punten en 7de plaats, Thorben maakte een halve punt meer dan vorig keer en met 4,5 haalde hij 17 plaats, Troy met 4 punten einigde 22ste. In het tussenstand staat Bram op plaats 14, Troy op 16 en Thorben op 20. Proficiat jongens.
 
More...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 43 - 48 of 60

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

Maandag 19-20 uur stap 3,4,5             

              

dinsdag:  17:45- 18:45  stap 4,5

                 19-20 uur stap 1, 2 en 3

 

Uitslagen en standen

http://www.pelterpion.be/


 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 173
WebLinks: 5
Visitors: 949617

Who's Online

© 2023 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.