Random Image

100_8758.jpg
Start
Schaakanimatie op markt
Written by Administrator   
zaterdag, 14 september 2013

Alhoewel is onze tweede dag op het markt niet kunnen doorgaan omwille het slechte weer was het toch een succes. Vorig zaterdag zijn veel mensen gestopt om te kijken en praten over schaken. Misschien zien wij enkele terug in De Peel. Bedankt aan allen die hebben geholpen.

Volgende vrijdag doen wij onze deur wijd open voor publiek. Of er iemand komt valt af te wachten, maar wij gaan er voor. Iedereen wordt dus vrijdag verwacht aanwezig te zijn ten laatste om 20 uur. Spelers die willen of kunnen helpen om alles netjes op te stellen zijn al vanaf 7 uur welkom.

 

NSK op markt    

 

Last Updated ( zaterdag, 14 september 2013 )
 
Nieuwe schaakseizoen
Written by Administrator   
maandag, 02 september 2013

Beste schaakvrienden,

vanantie is voorbij en wij gaan een nieuw sezoen tegenmoet. Nu vrijdag starten wij met een vergadering in De Peel vanaf 19 uur. Schaaklessen beginnen vanaf volgend week maandag. Op de website zullen de paringen van clubcompetie komen en ook van Zwitsers. Indien je een van deze toernooien wil spelen en je staat niet op de lijst, laat mij snel weten.

 

Succes

De voorzitter

 
Laaste nieuwsjes
Written by Administrator   
vrijdag, 05 juli 2013

De schaakseizoen is afgelopen, kampioenen zijn bekend, de (schaak)boeken werden even opzij gelegd. Maar het betekent niet dat wij blijven stilzitten.

Troy en Thorben schitteren op de toernooien van het jeugdcriterium, in de algemene klassement staan zij broederlijk naast elkaar op 13de en 14de plaats. Niet mis. Zondag is er nog een toernooi in Oostende, maar die trekt de Limburgers niet echt aan. Alleen Katranovs van Leopoldsburg doen mee.

Het bestuur van NSK zoekt naar geschikte datum en plaats voor een familiedag (wordt vervolgd).

Er zijn ook activiteiten rond (jeugd)schaken in Houthalen-Oost. Mail volgt.

Wist U dat Pavel in juli na Tsjechie trekt om daar een Open Raindropchess kampioenschap te organiseren?

Tijdens twee markten in september (7 en 9) gaan wij samen schaken op de markt. Om zo schaken te promoten en nieuwe leden te halen. Ook voor Fleur zullen wij daar een campagne voeren.

De nieuwe ELO punten zijn uit. Zie afbeelding.

Groetjes en blijf schaken. 

ELO

Last Updated ( vrijdag, 05 juli 2013 )
 
3de Open Rapid van Neerpelt
Written by Administrator   
donderdag, 16 mei 2013

De derde editie van Open rapid van Neerpelt was een succes. Er zijn 23 spelers komen opdagen. De organisatie verliep vlekkeloos, Johan, Kevin en Pavel zorgden dat alles goed voorbereid was. Met een steun van de gemeente die verschillende prijzen voorzag is iedereen tevreden naar huis gegaan. dat hoop ik  toch. Volgend jaar willen wij de kaap van 30 spelers overschrijden. Dan moet wel NLS ook meedoen. De overwinning is naar Roel Hamblok gegaan, Bram was de beste jeugdspeler samen met Eric, Fleur haalde de prijs van de beste dame binnen. Tot volgend jaar.

 

Uitslag

 

Last Updated ( zondag, 02 juni 2013 )
 
LJC schaakweekend
Written by Administrator   
woensdag, 15 mei 2013

Sander Jansen wint stap 2

Zondag speelden de kinderen van Slim en andere schaakvereinigingen afsluitend toernooi op het schaakweekend. Het was niet spannend bij de stap 4 en 3. Hier was het gewoon: Katranovs tegen Erik De Coninck. En met hulp van zijn zuster en broer haalde Lev de overwinning binnen. Wel, Erik heeft hij ook verslaan, voor de duidelijkheid. Stap 2 was wel spannender en voor de Slim Neerpelt was het hier te doen. Troy, Thorben, Jef en Sander waren klaar om voor de prijzen te strijden. Het was uiteindelijk Sander die de overwinning mocht opeisen. Hij haalde 4 op 7 (bijna winst tegen Lev). Troy was 4de, Thorben 6de, Jef 7de. Proficiat jongens. Ook meisjes deden mee. Manon Van Hoof was de beste meisje bij stap 1, Merel Hendriks tweede. Ook proficiat.

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 37 - 42 of 56

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

            

              

dinsdag:  16-17 uur stap 1/2 (Pavel) Achel

                17-18 uur stap 2/3 (Pavel) Achel

                 18u30-19u30 stap 2,4 (Pavel) De Peel

 

Kalenders, paringen, uitslagen en standen competities vind je hier

 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 170
WebLinks: 5
Visitors: 794375

Who's Online

© 2021 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.