Random Image

Fleur Swennen kampioene pionnen.jpg
Start
Limburgs jeugdsnelschaakkampioenschap
Written by Administrator   
zaterdag, 21 september 2013

Vandaag hebben wij in OC De Peel, onze clublokaal, de Open Limburgs Jeugdsnelschaakkampioenschap 2013 ingericht.Verwachtingen waren hoog gespannen, wij hebben namelijk veel Limburgse jeugdschakers verwacht. Tot onze spijt zijn zij allemaal thuis gebleven. Misschien hadden zij schrik gehad, wie weet. Alleen uit Lommel is een eenzame schaakridder gekomen en handschoen opgenomen tegen de Neerpeltse overmacht. Hij slaagde in zijn categorie als beste jeugdspeler naar huis te gaan. Proficiat Bram Ooms. De rest was volledig in de handen van jeugd van Neerpelt. Vandaag en tot volgend jaar, tot volgend kampioenschap mogen wij durven zeggen dat Neerpelt de beste snelschakers in Limburg heeft. Drie NSK spelers deelden de eerste plaats met 8 punten uit 9 wedstrijden. Door de betere scheidingspunten is Giel Hendriks eerste geworden, Fleur Swennen tweede en Bram Veestraeten derde. Per categorie zijn de uitslagen als volgt:

Junioren : niemand

Scholieren : Bram Veestraeten

Kadetten : Giel Hendriks

Miniemen : Bram Ooms / Fleur Swennen

Pionnen : Troy van Leuken / Juliette Sleurs

pupillen : niemand

 
Schaakanimatie op markt
Written by Administrator   
zaterdag, 14 september 2013

Alhoewel is onze tweede dag op het markt niet kunnen doorgaan omwille het slechte weer was het toch een succes. Vorig zaterdag zijn veel mensen gestopt om te kijken en praten over schaken. Misschien zien wij enkele terug in De Peel. Bedankt aan allen die hebben geholpen.

Volgende vrijdag doen wij onze deur wijd open voor publiek. Of er iemand komt valt af te wachten, maar wij gaan er voor. Iedereen wordt dus vrijdag verwacht aanwezig te zijn ten laatste om 20 uur. Spelers die willen of kunnen helpen om alles netjes op te stellen zijn al vanaf 7 uur welkom.

 

NSK op markt    

 

Last Updated ( zaterdag, 14 september 2013 )
 
Nieuwe schaakseizoen
Written by Administrator   
maandag, 02 september 2013

Beste schaakvrienden,

vanantie is voorbij en wij gaan een nieuw sezoen tegenmoet. Nu vrijdag starten wij met een vergadering in De Peel vanaf 19 uur. Schaaklessen beginnen vanaf volgend week maandag. Op de website zullen de paringen van clubcompetie komen en ook van Zwitsers. Indien je een van deze toernooien wil spelen en je staat niet op de lijst, laat mij snel weten.

 

Succes

De voorzitter

 
Laaste nieuwsjes
Written by Administrator   
vrijdag, 05 juli 2013

De schaakseizoen is afgelopen, kampioenen zijn bekend, de (schaak)boeken werden even opzij gelegd. Maar het betekent niet dat wij blijven stilzitten.

Troy en Thorben schitteren op de toernooien van het jeugdcriterium, in de algemene klassement staan zij broederlijk naast elkaar op 13de en 14de plaats. Niet mis. Zondag is er nog een toernooi in Oostende, maar die trekt de Limburgers niet echt aan. Alleen Katranovs van Leopoldsburg doen mee.

Het bestuur van NSK zoekt naar geschikte datum en plaats voor een familiedag (wordt vervolgd).

Er zijn ook activiteiten rond (jeugd)schaken in Houthalen-Oost. Mail volgt.

Wist U dat Pavel in juli na Tsjechie trekt om daar een Open Raindropchess kampioenschap te organiseren?

Tijdens twee markten in september (7 en 9) gaan wij samen schaken op de markt. Om zo schaken te promoten en nieuwe leden te halen. Ook voor Fleur zullen wij daar een campagne voeren.

De nieuwe ELO punten zijn uit. Zie afbeelding.

Groetjes en blijf schaken. 

ELO

Last Updated ( vrijdag, 05 juli 2013 )
 
3de Open Rapid van Neerpelt
Written by Administrator   
donderdag, 16 mei 2013

De derde editie van Open rapid van Neerpelt was een succes. Er zijn 23 spelers komen opdagen. De organisatie verliep vlekkeloos, Johan, Kevin en Pavel zorgden dat alles goed voorbereid was. Met een steun van de gemeente die verschillende prijzen voorzag is iedereen tevreden naar huis gegaan. dat hoop ik  toch. Volgend jaar willen wij de kaap van 30 spelers overschrijden. Dan moet wel NLS ook meedoen. De overwinning is naar Roel Hamblok gegaan, Bram was de beste jeugdspeler samen met Eric, Fleur haalde de prijs van de beste dame binnen. Tot volgend jaar.

 

Uitslag

 

Last Updated ( zondag, 02 juni 2013 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 37 - 42 of 57

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

Maandag 19-20 uur stap 3,4,5             

              

dinsdag:  17:45- 18:45  stap 4,5

                 19-20 uur stap 1, 2 en 3

 

Uitslagen en standen

http://www.pelterpion.be/


 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 171
WebLinks: 5
Visitors: 915276

Who's Online

© 2022 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.