Random Image

WP_20131011_002.jpg
Start
Stappentoernooi Hechtel
Written by Administrator   
woensdag, 04 december 2013
Zaterdag 1 december ging een stappentoernooi in Hechte door. Helaas zonder de jeugd van Neerpelt. Alleen Juliette is gegaan. Zij heeft laten zien dat zij heel veel bijgeleerd. Zij was algemeen (gedeeltelijk eerste) tweede met 5 op 7 en dus ook de beste meisje in stap 2. Proficiat.
 
Raindropchess
Written by Administrator   
woensdag, 06 november 2013

 

3de Open Limburgs kampioenschap Raindropchess®

Neerpelt 30 oktober 2013.

Al voor de derde keer organiseerde NSK in samenwerking met Schaakliga Limburg Open Limburgs kampioenschap Raindropchess. Deze nieuwe schaakvariant heeft al zijn weg naar de clubs en huiskamers gevonden. In Nederland en Tsjechische republiek organiseren zij ook de nationale kampioenschappen. Er zijn 18 spelers komen opdagen. Zij speelden zeven ronden volgens zwitsers systeem in een groep. Na het afloop van het toernooi zijn de prijzen volgens categoerie verdeeld. De winnaar in de categorie tot 15 jaar was Thorben van Leuken (Neerpelt) voor Michiel Mandervelt. De winnaar bij de jeugd boven 15 jaar was Jorden Bratuszewski (Houthalen-Oost) voor Robbe Lenaerts (Genk). De winnaar bij de volwassenen was Jeroen Cillen (Houthalen-Oost) voor Pavel Englicky (Neerpelt). De algemeen winnaar was Fleur Swennen (Neerpelt) met 7 punten op 9.

Einduitslag:

 

 

 einduitslag

Last Updated ( zondag, 17 november 2013 )
 
Clubcompetitie - eerste ronde
Written by Administrator   
zaterdag, 12 oktober 2013

Vrijdag 11 oktober zijn wij gestart met onze jaarlijkse clubcompetitie. 18 spelers zullen strijden voor de titel van NSK kampioen in twee reeksen. Na een lange periode van schaakstilte is onze stichter Gerard Reynders opnieuw van partij.Hij nam het tegen een van onze pupillen en won ook. Troy heeft wel zijn best gedaan, maar de oudste lid van NSK had toch een beetje meer ervaring. Volgende week zal Thorben zijn kans wagen. Een verrassing van de eerste ronde is winst van Juliette Sleurs tegen Giel. Hij heeft zich laten verassen en Juliette heeft haar kans niet laten liggen. Uitslagen en stand vindt u op onze website bij utslagen en standen.

ronde 1

Last Updated ( zondag, 13 oktober 2013 )
 
Limburgs jeugdsnelschaakkampioenschap
Written by Administrator   
zaterdag, 21 september 2013

Vandaag hebben wij in OC De Peel, onze clublokaal, de Open Limburgs Jeugdsnelschaakkampioenschap 2013 ingericht.Verwachtingen waren hoog gespannen, wij hebben namelijk veel Limburgse jeugdschakers verwacht. Tot onze spijt zijn zij allemaal thuis gebleven. Misschien hadden zij schrik gehad, wie weet. Alleen uit Lommel is een eenzame schaakridder gekomen en handschoen opgenomen tegen de Neerpeltse overmacht. Hij slaagde in zijn categorie als beste jeugdspeler naar huis te gaan. Proficiat Bram Ooms. De rest was volledig in de handen van jeugd van Neerpelt. Vandaag en tot volgend jaar, tot volgend kampioenschap mogen wij durven zeggen dat Neerpelt de beste snelschakers in Limburg heeft. Drie NSK spelers deelden de eerste plaats met 8 punten uit 9 wedstrijden. Door de betere scheidingspunten is Giel Hendriks eerste geworden, Fleur Swennen tweede en Bram Veestraeten derde. Per categorie zijn de uitslagen als volgt:

Junioren : niemand

Scholieren : Bram Veestraeten

Kadetten : Giel Hendriks

Miniemen : Bram Ooms / Fleur Swennen

Pionnen : Troy van Leuken / Juliette Sleurs

pupillen : niemand

 
Schaakanimatie op markt
Written by Administrator   
zaterdag, 14 september 2013

Alhoewel is onze tweede dag op het markt niet kunnen doorgaan omwille het slechte weer was het toch een succes. Vorig zaterdag zijn veel mensen gestopt om te kijken en praten over schaken. Misschien zien wij enkele terug in De Peel. Bedankt aan allen die hebben geholpen.

Volgende vrijdag doen wij onze deur wijd open voor publiek. Of er iemand komt valt af te wachten, maar wij gaan er voor. Iedereen wordt dus vrijdag verwacht aanwezig te zijn ten laatste om 20 uur. Spelers die willen of kunnen helpen om alles netjes op te stellen zijn al vanaf 7 uur welkom.

 

NSK op markt    

 

Last Updated ( zaterdag, 14 september 2013 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 37 - 42 of 60

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

Maandag 19-20 uur stap 3,4,5             

              

dinsdag:  17:45- 18:45  stap 4,5

                 19-20 uur stap 1, 2 en 3

 

Uitslagen en standen

http://www.pelterpion.be/


 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 173
WebLinks: 5
Visitors: 949622

Who's Online

© 2023 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.