Random Image

diapiet5.jpg
Start
Nieuws in kort
Written by Administrator   
zondag, 29 december 2013

Deze keer twee belangrijke items:

Tweedaagse Brugge

Fleur is terug!

Onze Neerpeltse delegatie is naar Brugge vertrokken om even de vooruitgang en tegenstanders voor VJK in februari te testen. Bram, Thor en Thorben gingen samen met papa Ludo en mammie Carine samen met de andere Limburgers, Juliette ging met haar ouders apart. Zij hebben twee dagen gespeeld en resultaat is niet slecht. Bram behaalde als zesde geklasseerde in een sterke B reeks prima zevende plaats, bevestiging dus, Troy haalde met 4,5 punt dertigste plaats, Thorben met 3,5 punt was drie en veertigste van 58 deelnemers. Juliette behaalde met 4,5 punt mooie 27 plaats, zij was de derde meisje. En nu terug aan het oefenen!

Fleur is vandaag om 13 u 10 geland op Zaventem. Moe, maar tevreden. Zij behaalde op heel sterke WK 4,5 punt op 11 en evenaarde de resultaat van Hilde van 1995. Volgend jaar wil zij nog beter doen, wij zijn benieuwd. Meer nieuws volgt later.

 Vrijdag is er geen schaak voorzien. Wel zijn inhaalwedstrijden mogelijk. Laat de voorzitter weten of je wil komen spelen.

 

 

Last Updated ( zondag, 29 december 2013 )
 
WK Fleur
Written by Administrator   
woensdag, 25 december 2013
WK schaken voor de jeugd. Fleur is naar het WK en dat weten wij uiteraard allemaal. Ik denk dat wij haar ook op voet volgen op haar blog. Zij doet het daar prima, na 8 wedstrijden heeft zij al 4 punten en dat is niet niets gezien het niveau van het toernooi. Zij heeft ook al tegen 2 WFM moeten spelen en haalde 1,5 punt. Niet slecht. Zij komt 29 december terug.
 
De laatste nieuws
Written by Administrator   
zaterdag, 14 december 2013

Schaaknieuws in kort:

Wij hebben een nieuw wereldkampioen schaken : Magnus Carlson

Wij hebben een nieuw grootmeester: Pavel is nu de EERSTE op de wereld die de titel Grootmeester Raindropchess mag dragen.

Een verrassing op de clubronde 4. Troy versloeg Chris. 

Maandag vertrekt Fleur naar de WK, wij kunnen haar doen volgen op haar blog: http://wkfleur.blogspot.be/ 

En om te eindigen een mooi puzzel van GM Pal Benko:  mat in 3 (wie de oplossing vindt ontvangt 50 masterpunten)

mat in 3

Last Updated ( zaterdag, 14 december 2013 )
 
Stappentoernooi Hechtel
Written by Administrator   
woensdag, 04 december 2013
Zaterdag 1 december ging een stappentoernooi in Hechte door. Helaas zonder de jeugd van Neerpelt. Alleen Juliette is gegaan. Zij heeft laten zien dat zij heel veel bijgeleerd. Zij was algemeen (gedeeltelijk eerste) tweede met 5 op 7 en dus ook de beste meisje in stap 2. Proficiat.
 
Raindropchess
Written by Administrator   
woensdag, 06 november 2013

 

3de Open Limburgs kampioenschap Raindropchess®

Neerpelt 30 oktober 2013.

Al voor de derde keer organiseerde NSK in samenwerking met Schaakliga Limburg Open Limburgs kampioenschap Raindropchess. Deze nieuwe schaakvariant heeft al zijn weg naar de clubs en huiskamers gevonden. In Nederland en Tsjechische republiek organiseren zij ook de nationale kampioenschappen. Er zijn 18 spelers komen opdagen. Zij speelden zeven ronden volgens zwitsers systeem in een groep. Na het afloop van het toernooi zijn de prijzen volgens categoerie verdeeld. De winnaar in de categorie tot 15 jaar was Thorben van Leuken (Neerpelt) voor Michiel Mandervelt. De winnaar bij de jeugd boven 15 jaar was Jorden Bratuszewski (Houthalen-Oost) voor Robbe Lenaerts (Genk). De winnaar bij de volwassenen was Jeroen Cillen (Houthalen-Oost) voor Pavel Englicky (Neerpelt). De algemeen winnaar was Fleur Swennen (Neerpelt) met 7 punten op 9.

Einduitslag:

 

 

 einduitslag

Last Updated ( zondag, 17 november 2013 )
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 31 - 36 of 57

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

Maandag 19-20 uur stap 3,4,5             

              

dinsdag:  17:45- 18:45  stap 4,5

                 19-20 uur stap 1, 2 en 3

 

Uitslagen en standen

http://www.pelterpion.be/


 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 171
WebLinks: 5
Visitors: 915248

Who's Online

© 2022 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.