Random Image

100_2777.JPG
Start
Februari is goed begonnen
Written by Administrator   
Thursday, 13 February 2014
Voor onze jeugd is februari goed begonnen. Bram speelt in club en nationaal interclub de pannen van het dak, hij versloeg Pavel in 12 zetten. Het is heel lang geleden dat iemand dat heeft kunnen doen. Op het toernooi van Overpelt bewees Fleur en Juliette dat zij tot de top behoren, Troy heeft van zich ook laten horen, spijtig van de twee verloren testmatchen van Troy en Fleur. Wij zijn in Overpelt met 10 spelers geweest, ook bewijs dat schaken in Neerpelt in de lift zit. Jef en Vic deden het goed, Kevin Schuurmans (familie van een van de beste jeugdspelers ooit bij NSK - Paul) heeft verschillende goede wedstrijden gespeeld, nieuwe aanwinst Lisanne kon ook overtuigen. Kevin Tran begon schitterend, daarna ging het iets minder, maar hij heeft laten zien dat de lessen van Roel Valkeneers de vruchten werpen. Ook Sander haalde mooie score. Een verslag vindt u op de website van Liga Limburg.
 
Snelnieuws
Written by Administrator   
Monday, 03 February 2014

2014 is al goed bezig. Wat hebben wij in januari allemaal gedaan? Awel, jeugdtoernooi Ter Duinen in Hechtel: Bram verpletterde iedereen in zijn reeks en haalde 7/7. In stap 2 was Juliette goed bezig, zij ging naar huis met een beker van beste meisje, maar als hoogste ELO van dat reeks moest zij eigenlijk beter doen, niet waar? Jef en Vic van Eester deden prima hun best. Voor Vic zijn eerste toernooi en dan 3 punten halen. Prima.

Schoolschaakkampioenschappen in Overpelt waren een prachtig demonstratie van onze jeugd. Achelier Achel (Juliette, Aenaes, Tijn en Giel) behaalde tweede plaats, De Linde Overpelt (Tran, Daan) waren mooi zesde, De Wingerd Overpelt (Troy en Thorben) tiende.

Bram, Fleur en Juliette hebben een les gehad van IM Stef Soors, begin maar te beven!

15, 16 en 22 februari staat in teken van jeugdkampioenschap van Vlaanderen te Mechelen. Wij hebben verschillende heetijzers in het vuur. Duimen maar.

8 februari gaan wij naar Overpelt voor volgende stappentoernooi. Inschrijven bij mij.

Last Updated ( Monday, 03 February 2014 )
 
Inhaalwedstrijden
Written by Administrator   
Saturday, 04 January 2014

Vrijdag 3 januari 2014

Onze spelers gingen vol moed naar de schaaklokaal om de inhaalwedstrijden te spelen. Maar wat een verassing: De Peel was dicht, geen kat te bespeuren. Dan maar naar Overpelt, bij de voorzitter was nog plaats. En goed voor hem, want hij heeft de thuisvoordeel kunnen benutten en stuurde Kevin letterlijk en figuurlijk naar huis. Bram was ook in het goede doen en won van Piet. Daardoor houdt hij zijn eerste plaats steeds stevig vast.

thuis

Last Updated ( Saturday, 04 January 2014 )
 
Gelukkig Nieuwjaar
Written by Administrator   
Wednesday, 01 January 2014

Gelukkig Nieuwjaar

en veel schaakgenot in 2014. Het bestuur.


 
Nieuws in kort
Written by Administrator   
Sunday, 29 December 2013

Deze keer twee belangrijke items:

Tweedaagse Brugge

Fleur is terug!

Onze Neerpeltse delegatie is naar Brugge vertrokken om even de vooruitgang en tegenstanders voor VJK in februari te testen. Bram, Thor en Thorben gingen samen met papa Ludo en mammie Carine samen met de andere Limburgers, Juliette ging met haar ouders apart. Zij hebben twee dagen gespeeld en resultaat is niet slecht. Bram behaalde als zesde geklasseerde in een sterke B reeks prima zevende plaats, bevestiging dus, Troy haalde met 4,5 punt dertigste plaats, Thorben met 3,5 punt was drie en veertigste van 58 deelnemers. Juliette behaalde met 4,5 punt mooie 27 plaats, zij was de derde meisje. En nu terug aan het oefenen!

Fleur is vandaag om 13 u 10 geland op Zaventem. Moe, maar tevreden. Zij behaalde op heel sterke WK 4,5 punt op 11 en evenaarde de resultaat van Hilde van 1995. Volgend jaar wil zij nog beter doen, wij zijn benieuwd. Meer nieuws volgt later.

 Vrijdag is er geen schaak voorzien. Wel zijn inhaalwedstrijden mogelijk. Laat de voorzitter weten of je wil komen spelen.

 

 

Last Updated ( Sunday, 29 December 2013 )
 
More...
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Results 25 - 30 of 55

Polls

Nieuwsflash

Aanstaande vrijdag

 

 Tijdens vakantie zijn er GEEN schaaklessen voorzien!

maandag 18-19 uur stap 1 (Pavel) De Peel

            

              

dinsdag:  16-17 uur stap 1/2 (Pavel) Achel

                17-18 uur stap 2/3 (Pavel) Achel

                 18u30-19u30 stap 2,4 (Pavel) De Peel

 

Kalenders, paringen, uitslagen en standen competities vind je hier

 

                   

 

Statistics

Members: 19
News: 169
WebLinks: 5
Visitors: 598391

Who's Online

© 2019 neerpeltersk
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.